Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Avocat litigii de munca

0 stars: 0.00 din 0 pareri

300 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cabinet de avocatura Costin Patraulea

Avocat Litigii de munca Costin Patraulea

Litigiile de munca sunt o practica obisnuita a biroului nostru, inclusiv litigiile cu un grad mai mare de complexitate, cum sunt cele pentru anularea unor clauze din CIM.

Nu o data litigiile in care am fost implicati au fost reflectate in presa, asa cum este si cel in care am castigat impotriva clubului de fotbal Dinamo Bucuresti.

"Ciini" pedepsiti in instanta >> "Cei de la Dinamo sa nu-i mai trateze pe antrenori ca pe capsunari"

GAZETA SPORTURILOR, 27 Aprilie 2012

Printr-o decizie data astazi, Tribunalul Bucuresti a obligat clubul de fotbal Dinamo sa reincadreze un fost antrenor si sa-i plateasca acestuia despagubiri materiale si morale.

Ion Manu, fost antrenor de portari in Stefan cel Mare, fusese incadrat timp de mai multi ani prin contracte succesive de munca pe durata determinata, fiind astfel incalcata legea.

"Este un semnal pentru clubul Dinamo sa inceteze de a-i mai considera pe antrenorii de la sectiile de juniori ca pe capsunari, pentru ca munca de antrenorat nu este o activitate sezoniera, iar Dinamo trebuie sa inteleaga ca legea trebuie respectata si ca acolo unde este cazul si se doreste continuarea muncii cu acelasi antrenor, acesta trebuie incadrat pe perioada de timp nedeterminata", a precizat Constantin Patraulea, avocatul lui Manu.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati siteul www.costinpatraulea.ro

Cu stima,
avocat Costin Patraulea
Trimite mesaj
Din Gura in Gura