Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Consultanta juridica constructii cai ferate si sosele

0 stars: 0.00 din 0 pareri

300 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cabinet de avocat Costin Patraulea

Avocat Costin Patraulea- Consultanta juridica constructii cai ferate si sosele

Serviciile cabinetului nostru in acest domeniu sunt in special servicii de consultanta privind procedura achizitiilor publice reglementata de OUG 34/2006 si HG925/2006.

De exemplu am fost solicitati de catre o firma din Germania, aflata in imposibilitate de a participa la o licitatie publica importanta in Romania, intrucat in documentatia autoritatii contractante fusesera inserate criterii pe care clientul nostru nu le indeplinea, desi avea o experienta relevanta in domeniu, fiind una din companiile de referinta in plan european.

In urma analizarii atente a situatiei de fapt, raportate la documentatia de atribuire, biroul nostru a identificat existenta unei alte variante perfect legale, fata de cea impusa de catre autoritatea contractanta.

Spre satisfactia noastra, autoritatea contractanta, a dat dovada de profesionalism validand in timp util punctul de vedere al cabinetului nostru si permitand astfel participarea clientului nostru in aceasta licitatie cu o valoare de peste 120 mil. Euro.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.costinpatraulea.ro
Telefon CABINET DE AVOCAT PATRAULEA CONSTANTIN: 0723 28 21 29
Trimite mesaj
Din Gura in Gura